LET’S GET FIT

Let’s get fit! De naam zegt het al, fit worden met altijd een knipoog naar dans waar de FUN op nummer 1 staat.

BRN

Wat is BRN? De naam zegt het eigenlijk al ??.
Dit is DE workout waarmee je optimaal kilocalorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt! ????
Het is een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles.
BRN is een cardio-spierversterkende en core training in een.??
Bij BRN verbrand je 30% meer calorieën dan in de andere groepslessen.
Tijdens de les maken we gebruik van de BRN-XCO’s die bij iedere beweging een aanvullende belasting is op de spieren en bindweefsels van het hele lichaam.
Let op! BRN zit niet standaard in je Let’s get FIT abbonement. Check de verschillende prijzen HIER

Aerobics

Aerobics is een combinatie van oefeningen met je lichaam om je hart en longen te trainen met als doel een verbeterde algehele gezondheid. Voorheen bestonden de oefeningen alleen maar uit danspasjes, maar tegenwoordig is het veel gevarieerder en bestaat uit huppelen, marcheren, lopen, dansen en springen, wel of niet gecombineerd met intensieve armbewegingen.

Het bijzondere van de moderne aerobics is de hedendaagse, bij voorkeur swingende, muziek die de oefeningen moet ondersteunen. Deze muziek moet continue zijn, dus zonder onderbrekingen tussen nummers. Op deze manier ontstaat er tijdens de training tempo en vooral continuïtei

Steps

Steps is een bijzondere vorm van aerobics die erg populair is. Je maakt gebruikt van een step.  Dit is een hele leuke work-out met een hoog fun gehalte. Op opzwepende muziek leer je choreografieën aan op de step.  Dit heeft voornamelijk effect op de buik, billen en benen .

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Het hele lichaam is betrokken bij Pilates. Maar je traint vooral je rompstabiliteit oftewel core-stability. Met ‘core’ wordt je romp of je kern bedoeld: een korset van spieren rondom je rug, buik en bekken. Bij het uitvoeren van allerlei bewegingen heb je deze spieren nodig. Een stabiele, sterke kern vermindert het risico op blessures en daarom is het verstandig om de stabiliteit van je kern te trainen.