STORY : de Rode Sneakerz

De Rode Sneakerz is mijn passie en mijn allergrootste droom. Toen ik na het behalen van mijn zwemdiploma eindelijk op dansen mocht was het liefde op het eerste gezicht. Sindsdien staat mijn leven volledig in het teken van dans. Dans was voor mij het gevoel van thuiskomen. Ik vond het toen al geweldig om op een podium te staan. Later werd dit zelfs serieuzer en heb ik in verschillende wedstrijd teams gedanst en de titel mogen dragen Nederlands kampioen en uiteindelijk zelfs Wereld kampioen streetdance ( 2008 ). Hierna kon ik mijn droom echt niet meer uit mijn hoofd krijgen en begon ik toen al tegen mijzelf te zeggen dat er een dag zou komen dat ik dit gewoon ging doen!

Hierna ben ik direct gestart met zoveel mogelijk les ervaring op te doen. Ik begon met 2 lesuren in de week en uiteindelijk gaf ik 25 uur per week les overal in de regio. Hiernaast heb ik ook mijn opleiding tot Pedagogisch Medewerker afgerond en werkte ik bij de Albert Heijn voor mijn spaarpot… Tot dat er een dag kwam dat ik met de vuist op tafel sloeg: Het is nu of nooit!

Op 13 september 2014 opende ik dan echt mijn eigen dansschool in Leiderdorp op het Amaliaplein waar wij tot op heden nog steeds dansen. Met de dansstudio wil ik ook een veilige, gezellige en een sportieve plek voor iedereen creeëren. De Rode Sneakerz gaat over een sprookje, over schoenen die je niet meer laten stoppen met dansen. Mijn doel is jou niet meer te laten stoppen met dansen!!!