Dansschool de Rode Sneakerz organiseert jaarlijks de grote eindshow waarin alle dansgroepen optreden. Om deze show zo toegankelijk mogelijk te houden, proberen we de toegangsprijs zo laag mogelijk te houden. Dit jaar heb ik de wens om de verlichting tijdens de show een gave uprade te geven. Dit zal de dansshow nog veel spectaculairder maken als andere jaren… Hiervoor kunnen wij wel wat extra steun gebruiken!

FRIENDZ van RODE SNEAKERZ

Daarom hebben wij de FRIENDZ of RODE SNEAKERZ!

Met jouw financiële bijdrage kunnen we er een spetterende show van maken. Vanaf €10,- ben je al FRIEND. Wil je een bedrag schenken vanuit je bedrijf (vanaf €100,-)? Dan kan je je bedrijfslogo sturen die wij zichtbaar maken tijdens de shows.

Jouw bijdrage gebruiken wij o.a. voor de aankleding van de dansgroepen en het decor tijdens voorstellingen, maar bijvoorbeeld ook voor drinken en eten voor onze grote groep vrijwilligers achter de schermen.

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier in en maak direct jouw sponsorbedrag over via iDeal.

Bedankt voor je bijdrage!

groeten,
Kirsten Remmers & Team Rode SneakerzTotaal

Na het versturen kan je direct via de iDeal betaling jouw sponsorbedrag overmaken. Ben je een bedrijf? Vergeet dan niet je logo naar ons te sturen via email. Meer informatie lees je hierover in de email bevestiging. 

Kees van den Kommer

Geïnteresseerd?

“Ik houd de prijs van het toegangskaartje altijd zo laag mogelijk omdat ik wil dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te kunnen komen kijken.”
Kirsten Remmers, eigenaar Rode Sneakerz