LET’S GET FIT!

Naast danslessen bieden wij ook sportieve lessen aan. Al deze lessen zullen altijd een knipoog hebben naar dans, wij blijven tenslotte een dansschool!

Steps

Steps is een bijzondere vorm van aerobics die erg populair is. Je maakt gebruikt van een step.  Dit is een hele leuke work-out met een hoog fun gehalte. Op opzwepende muziek leer je choreografieën aan op de step.  Dit heeft voornamelijk effect op de buik, billen en benen .

Aerobic / bodyshape

Aerobics / bodyshape is een efficiënte fysieke uitoefening die vaak op muziek wordt gedaan. Kracht, flexibiliteit, coördinatie en tact worden getraind. Wij combineren het vaak met een bodyshape les.

BRN!

Wat houd een BRN® workout in?

Deze ultieme shape workout is voor de Body u Really Need. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, sterk en mooi lichaam. De workout waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt! Cardio, spier verstevigende oefeningen en coretraining in één.

Een workout duurt 45 minuten en bestaat uit:

  • Warming-up.
  • Cardio voor het trainen van je hart- en longconditie.
  • Core-training om je natuurlijke korset van buik-, rug- en heup spieren te versterken.
  • Spierversterkende oefeningen voor je benen billen en bovenlichaam.
  • Cooling-down met stretch oefeningen.

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Het hele lichaam is betrokken bij Pilates. Maar je traint vooral je rompstabiliteit oftewel core-stability. Met ‘core’ wordt je romp of je kern bedoeld: een korset van spieren rondom je rug, buik en bekken. Bij het uitvoeren van allerlei bewegingen heb je deze spieren nodig. Een stabiele, sterke kern vermindert het risico op blessures en daarom is het verstandig om de stabiliteit van je kern te trainen.

Geïnteresseerd in Let's get Fit?

Heb je interesse in een van onze Let’s get Fit-lessen? Meld je aan voor een gratis proefles en kom in beweging.