Ashley Zaat

Ashley heeft niet alleen een passie voor dans, maar ook voor toneel! Ashley geeft sinds april les bij de Rode sneakerz. Ze is begonnen met de dansacademie bij Lucia Marthas en later is ze de theaterschool gaan doen. Nu is Ashley druk bezig om haar grote droom waar te maken: presentatrice worden. Naast het waarmaken van haar droom vind Ashley heel veel plezier in het lesgeven.

Keatian Pardenilla

Keatian kan naast karate ontzettend goed dansen en dat doet hij met enorm veel plezier. Zodra hij de muziek aan zet in de studio verandert het gelijk in een feestje! Na zijn dansopleiding is hij niet alleen les gaan geven maar danst hij nog altijd met zijn eigen ‘crew’ met wie hij o.a mee gedaan heeft aan het tv programma Everybody Dance Know!

Frouke de Vroom

Frouke zit in het laatste jaar van de dansopleiding aan het Artez ( hogeschool voor de kunsten ). Frouke komt dit jaar bij ons stage lopen om zo haar laatste jaar af te kunnen ronden. Frouke en ik kennen elkaar al een tijd want tijdens haar vorige opleiding liep ze ook al stage bij mij toen ik nog ergens anders lesgaf! Frouke is heel veelzijdig en kan eigenlijk bijna alle dansstijlen wel geven. Maar modern blijft haar passie in doet ze het allerliefste. Al draait ze voor een lesje hiphop of ballet haar hand ook niet voor om!

Valerie van Leeuwen

 

Valerie begon op vijfjarige leeftijd met dansen. Na het bepalen van haar VWO diploma besloot ze haar dromen na te jagen en voor dansen te gaan! Inmiddels geeft ze lessen in binnen- en buitenland en traint ze meerdere dansers en crews voor nationale en internationale wedstrijden. Haar doel is om zoveel mogelijk mensen te inspireren met dans.

Valerie

Anouk Ram

Anouk is het afgelopen jaar begonnen met lesgeven als Assistent van Kirsten. Zij danst al vanaf het moment dat ze kan lopen en doet dat nu 3 jaar bij de Rode Sneakerz. Op dit moment volgt zij een opleiding sociale dienstverlening. Mensen en dansen zijn haar grote passies. Ze is enorm enthousiast en krijgt met haar enthousiasme iedereen aan het dansen. Ze kan niet wachten om als dansjuf met de kids aan de gang te gaan. Bij haar in de les mogen alle meisjes zich Beyonce of Shakira’s voelen. want op de dansvloer mag je zijn wil je wilt zijn.

Jeffrey ‘Creepashu’ Loewenicht

Jeffrey ‘Creepashu’ Loewenicht is een 20-jarige Hiphop danser die theaterinvloeden mixt en zo ze eigen draai eraan geeft. Dit jaar gaat Creepashu hiphop choreo/freestyle geven en zal het uiterste van de leerlingen vragen als het op groei, dicipline en plezier komt! Een uitdaging dus!

Jeffrey Creepashu Loewenicht

Okke ‘Orka’ Pieters

Okke Pieters A.K.A. Orka is een 21-jarige danser die zich vooral bezighoud met break. Alhoewel zijn dansstijl wel veel beinvloed is door standup stijlen zoals bijvoorbeeld hiphop. Okke is afgestudeerd aan de dansopleiding in utrecht. en danst en battled nu veel met zijn crew Class 3-E. In zijn lessen gaat hij over de basis van break heen maar uiteindelijk wordt het breder dan alleen break. Dat is ook hoe hij zelf naar break kijkt, het is gewoon een onderdeel van de voledige dans.